Beat FM Albania

Tekashi6ix9ine, nënshkruan nga burgu marrëveshjen rekord 10 milion dollarëshe

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Nuk ka reklamë të mirë apo të keqe, ka thjesht reklamë. Këtë e vërteton më së miri reperi 23 vjecar nga Amerika, Tekashi6ix9ine, i cili edhe pasi vazhdon të vuajë dënimin me burg për akuza si shantazh dhe gjuajtje me armë zjarri si dhe ka spiunuar pothuajse gjysmën e kolegëve, sapo ka nënshkruar një marrëveshje 10 milionë dollarëshe.

Daniel Hernandez ose Tekashi ka lidhur një kontratë  me ish-labelin e tij ’10K music’, për lançimin e 2 albumeve, 1 në anglisht dhe një në gjuhën e origjinës, në spanjisht. I pafajshëm ose jo, një gjë është e sigurt, sapo reperi të  jetë jashtë, do të vazhdojë të bëjë shumë para. Marrëveshja e arritur e ka bërë Hernandez artistin më të paguar me një kontratë në vlerë prej 8 milionë eurove.

The post Tekashi6ix9ine, nënshkruan nga burgu marrëveshjen rekord 10 milion dollarëshe appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED