Beat FM Albania

Thellohen diferencat mes Kate dhe Meghan! Një tjetër arsye pse mbretëresha pëlqen nusen e William

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Mediat britanike në mënyrë të vazhdueshme bëjnë krahasime lidhur me raportin mes dy kunatave të familjes mbretërore angleze, Meghan Markle dhe Kate Middleton.
Dy bashkëshortet e princave, kanë stafet përkatëse dhe sillen krejt ndryshe me to.
“The Sun” shkruan se Kate i bëhen elozhe, për shkak se është “besnike” dhe e rregullt me bashkëpunëtorët e saj.
Nuk i telefonon në 05.00 të mëngjesit siç është akuzuar se bën Meghan, por përkundrazi i njeh të gjithë me emra dhe kalon kohë me ta për të dëgjuar këshillat e tyre dhe sidomos me më të rinjtë që kanë më pak kohë që punojnë për të.
Për këtë arsye, bashkëshortja e mbretit të ardhshëm të Anglisë, vlerësohet shumë nga mbretëresha Elizabeth.
Ndryshe qëndron puna me Meghan Markle, bashkëpunëtorët e së cilës gjatë muajve të fundit janë ankuar për mesazhet dhe zgjimet e shpejta gjatë natës nga dukesha, e cila për çdo gjë i’u drejtohet atyre.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED