Beat FM Albania

Vajza e Brad Pitt dhe Angeline Jolie befason me ndryshimin e radhës

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Vajza e parë biologjike e Brad Pitt dhe Angeline Jolie, Shiloh Nouvel, ka treguar që herët tendencat e saj për t’u veshur si mashkull. Në dalje të shumta publike me prindërit, ajo vishej njësoj si vëllezërit e saj por tani duket se gjërat kanë shkuar më larg se kaq.

Tani Shiloh edhe ndihet mashkull, ajo ka ndryshuar emrin në John, madje, me miratimin e të dy prindërve, ka filluar të trajtohet me hormone mashkullore.  Jolie dhePitt, janë prindër të 6 fëmijëve, 3 prej të cilëve biologjikë dhe 3 të tjerë të adoptuar.

The post Vajza e Brad Pitt dhe Angeline Jolie befason me ndryshimin e radhës appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED