Beat FM Albania

Vin Veli dhe LORÈ bashkojnë forcat për ‘Tonight’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Ndonëse vera është në të ikur, artistët shqiptarë nuk reshtin së publikuari këngë ritmike. I tillë është edhe DJ i njohur Vin Veli, i cili ka lançuar këngën e tij më të re, të titulluar “Tonight” në bashkëpunim me artisten e re LORÈ. Kjo e fundit duket zbulimi i momentit në muzikën shqiptare, sepse shfaqet me një stil krejt të veçantë të kënduari dhe zëri i saj ka një ngjashmëri të frikshme me zërin e Bebe Rexhës. Fansat e kanë mirpritur këngën dhe janë shprehur entuziastë për bashkëpunimin e dyshes.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED