[ad_1]

Ylli i popit, Sia vuan nga një sëmundje neurologjike. Lajmin e ka bërë të ditur vetë artistja përmes një postimi në Twitter, ku tregoi se i duhet të përjetojë vazhdimisht dhimbje, tashmë kronike, si pasojë e sindromës Ehlers-Danlos.
“Vuaj nga dhimbje kronike, sëmundja neurologjike, Ehlers-Danlos dhe dua t’u them atyre që vuajnë nga dhimbjet, qoftë fizike apo emocioanle, që i dua; vazhdoni përpara.” shkroi ajo në Twitter.
Dhimbjet në fjalë zgjasin më shumë se 12 javë dhe shoqërohen edhe me probleme neurologjike për shkak të çrregullimeve të muskujve.
Njerëzit që kanë një sëmundje të tillë karakterizohen nga lëkura e butë dhe kocka të deformuara.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *