Beat FM Albania

Zbulohet biseda delikate mes Marlon Brando dhe Michael Jackson…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Është bërë publike një bisedë mes Marlon Brando dhe Michael Jackson, lidhur me akuzat për abuzim seksual ndaj yllit të popit. Gjatë dëshmisë në gjyqin e këngëtarit në 1994, aktori kujtonte një bisedë që kishte patur me Jackson në shtëpinë e tij në Neverland.

Ai e kishte ngacmuar atë lidhur me pretendimet për abuzim seksual ndaj fëmijëve dhe këngëtari kishte filluar të qante duke thënë se e urrente të atin. Nisur nga reagimi i tij, Brandon kishte krijuar idenë se Michael mund të kishte patur të bënte dicka me fëmijët që e akuzonin. Brando dhe Jackson kishin miqësi me njëri tjetrin, madje njëri prej djemve të aktorit punonte si shofer personal i Michael.

The post Zbulohet biseda delikate mes Marlon Brando dhe Michael Jackson… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED