Beat FM Albania

Zbuloni qytetin ku do mbahet Eurovision 2020

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Festivalin europian Eurovision 2019 e fitoi Hollanda që u përfaqësua nga Duncan Laurence me këngën “Arcade”.

Për këtë arsye, Eurovision 2020 do të mbahet në qytetin Roterdam. Gjysmëfinalet do të mbahen më 12 dhe 14 maj, ndërsa finalja e madhe do të jetë të shtunën, 16 maj 2020.

Deri tani kanë konfimuar pjesëmarrjen 29 shtete, përfshirë Shqipërinë. Ende nuk dihet cili artist do të na përfaqësojë, por mbetet për tu zbuluar në muajt në vijim.

Çdo vit në dhjetor mbahet Festivali i Këngës, fituesi i së cilës përfaqëson Shqipërinë në Eurovision.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED