Beat FM Albania

17-vjeçarja shqiptare në “X Factor” grek (video)

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Një 17-vjeçare shqiptare ka lënë pa fjalë publikun me performancën e saj në “X Factor Greece 2019”. ody Lulati ka konkurruar në konkursin muzikor me këngën “You know I’m no good” të Amy Winehouse duke marrë duartrokitje dhe vlerësime të merituara nga juria greke. 17-vjeçarja mori një “PO” të madhe nga të katër trajnerët, ndërsa […]

The post 17-vjeçarja shqiptare në “X Factor” grek (video) appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED