Beat FM Albania

Brad Pitt nuk i fsheh më problemet me alkolin…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kishte ardhur koha që Brad Pitt të fliste hapur. Në një intervistë me The New York Times, aktori është ndalur tek problemet që ka patur me pijen dhe takimet me grupe të të alkolizuarve anonimë. Pitt tha se divorci me Agelinën kishte qenë i dhimbshëm po aq edhe lufta për kujdestarinë e fëmijëve.

Nga fundi i 2018-ës, Pitt dhe Angelina Jolie arritën një marrëveshje për kujdestari të përbashkët. Ndërkohë  që jeta profesionale duket se ecën në hapat e duhur pasi performancat në  dy filmat e tij të fundit ‘Once Upon a Time In Hollywood’ dhe ‘Ad Astra’  janë vlerësuar si te denja për cmimet ‘Oskar’.

The post Brad Pitt nuk i fsheh më problemet me alkolin… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED