Beat FM Albania

Dua Lipa: Ironike por muzika iu bën keq këngëtarëve

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Dua Lipa tha se muzika iu bën mirë të gjithëve, por jo këngëtarëve dhe muzikantëve. Teksa fliste për revistën Billboard, këngëtarja ka thënë se për njerëzit e thjeshtë këngët janë si një terapi, por kjo nuk vlen për muzikantët. “Është e dhimbshme dhe ironike që muzika ka një fuqi të tillë për të na bërë […]

The post Dua Lipa: Ironike por muzika iu bën keq këngëtarëve appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED