Beat FM Albania

E madhe sa një apartment, Arbana Osmani sapo na tregoi gardërobën dhe të gjithë po imagjinojmë shtëpinë gjigante

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Nuk e dimë në qoftë se Arbana po e bën me qëllim apo është thjesht rastësi, dihet që kjo e fundit është mbreti i botës, por pothuaj të gjithë mediet rozë dhe portalet po flasin për të. Në qoftë se më parë lajmet për të lidheshin me programin ”Dua të të bëj të lumtur’”, që […]

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED