Beat FM Albania

‘Jetoj me Norën’, Robert Berisha i konfuzoi sërish të gjithë

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Ndarja e Norës dhe Robertit i çuditi, por edhe i mërziti fansat e çiftit. Ata deklaruan se nuk janë më bashkë, por që gëzojnë dashuri dhe respekt për njëri-tjetrin. Mirëpo, në daklaratat e fundit, ai ka lënë vend për një ribashkim. Pse? Më parë ai ka thënë se do të ketë gjithmonë dashuri për Norën […]

The post ‘Jetoj me Norën’, Robert Berisha i konfuzoi sërish të gjithë appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED