Beat FM Albania

John Travolta biznes me dashurinë e fansave

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Pas Sylvester Stallone-s, edhe John Travolta e përdor si biznes dashurinë e fansave. Nëse doni një foto ose një autograph duhet të paguani. 500 dollarë kushton një foto, 250 dollarë një autograph. Dhe nëse i doni të dyja nuk ka ulje çmimi.

Në një event të fundit ku aktori ishte i pranishëm, një pjesë e fansave nuk e patën problem të paguanin, kurse pjesa tjetër e revoltuar shfryu mllefin në rrjete sociale.

The post John Travolta biznes me dashurinë e fansave appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED