[ad_1]

Kryeministri britanik, Boris Xhonson, u fotografua me këmbën e ngritur mbi tryezë gjatë një takimi me presidentin francez, Emanuel Makron, në Pallatin Elize të Francës. Ky ishte një takim i rëndësishëm, për shkak se do të diskutohej edhe dalja e Britanisë nga BE-ja. Komentuesit në rrjete shoqërore e quajtën Xhonsonin “të pasjellshëm” dhe veprimin e […]

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *