Beat FM Albania

Netflix me serial të frymëzuar nga humbja e Hillary Clintonit në zgjedhjet e vitit 2016

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Netflix po hedh në treg një seri të re dramash të frymëzuar nga oferta e pasuksesshme e Hillary Clintonit në vitin 2016 për presidente të SHBA-së, raporton BBC News.

Seriali do të bazohet në kujtimet e shkruara në “Chasing Hillary” të autorit Amy Chozick, i cili mbuloi zgjedhjet si reportere e “New York Times”. Vajzat në serinë e autobusëve, të quajtur “Vajzat në autobus”, do të ndjekin katër gazetare femra pas kandidates fiktive për president.

Netflix ka fituar të drejtat për të shfaqur shkrimet e librit të një gazetareje të njohur amerikane pas një lufte të ashpër me shërbimet rivale. Kompania deklaroi se seria “do të ndjekë çdo lëvizje të kandidatëve të dështuar presidencialë, duke u përqendruar posaçërisht në miqësi, dashuri dhe skandale gjatë gjithë fushatës”.

Chasing Hillary përshkroi New York Magazine si “një lloj ditari të Bridget Jones që tregon saktësisht atë që i nevojitet”.

Së bashku me Julie Plec, producent ekzekutiv i “The Vampire Diaries”, Amy Chozick gjithashtu do të bashkë-shkruajë skenarin dhe do të jetë producent ekzekutiv i “Girls in Bus”.

Emri i serialit është në të vërtetë një rishikim i titullit të librit të vitit 1972 “Djemtë në autobus”.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED