Beat FM Albania

NEW MUSIC | IZA, Ciara and Major Lazer : “Evapora”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kultura të ndryshme bashkohen në “Evapora”, singëllin për të cilin ylli brazilian IZA ka bashkuar forcat me Major Lazer dhe Ciara. Videoja ështe realizuar nga Felipe Sassi dhe është videoja tipike e kohërave moderne ku veshjet sexy dhe twerk-et nuk mungojnë. Një pjesë pikante është kërcimi i dy artisteve në një kub prej xhami. “Evapora” […]

The post NEW MUSIC | IZA, Ciara and Major Lazer : “Evapora” appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED