Bebe Rexha në kërkim të partnerit: “S’më intereson nëse është djalë apo vajzë”Në një intervistë për “Health” Bebe Rexha është shprehur se është në kërkim të partnerit apo partneres ideale.

‘Thjesht dua të gjej dikë që e dua dhe që më do, dhe nuk më intereson nëse është një djalë apo një vajzë’ tha Bebe duke shtuar se se etiketat nuk janë të domosdoshme dhe se në fund të ditës dashuria është dashuri dhe si e tillë nuk duhet të etiketohet në asnjë lloj mënyre.

The post Bebe Rexha në kërkim të partnerit: “S’më intereson nëse është djalë apo vajzë” appeared first on 98.5 FM.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.