Beat FM Albania

Një perlë 8,000 vjeçare prezantohet në Luvrin e Abu Dhabit

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Një perlë 8, 000 vjeçare, prezantuar si më e lashta në botë, do të ekspozohet për herë të parë për publikun duke nisur nga 30 tetori në Luvrin e Abu Dhabit, njoftoi dje departamenti i Kulturës dhe Turizmit të Emiratit. E qujtur “perla e Abu Dhabit” dhe zbuluar nga arkeologët në ishullin e Marawah, në […]

The post Një perlë 8,000 vjeçare prezantohet në Luvrin e Abu Dhabit appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED