Beat FM Albania

Pas martesës, nisin pakënaqësitë në familjen Bieber

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kanë vetëm pak kohë të martuar por Hailey Baldwin ka që tani disa pakënaqësi në lidhje me Justin. Një burim pranë modeles tha se ajo është e shqetësuar për për shpenzimet e pakontrolluara të Justin-it. “Justin jeton si një princ. Ai dëshiron që gjithçka të jetë jashtëzakonisht e shtrenjtë, ose nuk është i lumtur. Sigurisht, ai fiton shumë, por shpenzimet e tij të fundit kanë qenë të jashtëzakonshme.

Ai ka blerë një mori pronash
kohët e fundit dhe vazhdimisht po shpenzon pasuri në bizhuteri, rroba, makina
dhe gjithçka që sheh në internet që i duket tërheqëse. Asaj i pëlqen sa
zemërgjerë dhe impulsiv është ai, por disa nga blerjet e tij kohët e fundit kanë
qenë qesharake”, ka rrëfyer burimi. Ai ka treguar se Hailey është shqetësuar
edhe për sjelljen e tij si adoleshent, dhe kjo nuk e bën të ndihet fare mirë.

The post Pas martesës, nisin pakënaqësitë në familjen Bieber appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED