Beat FM Albania

Pas ribashkimit, asnjë turne për “Spice Girls”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Pas suksesit të madh në Britani, me sa duket, nuk do të ketë asnjë turne për “Spice Girls”. Sipas “Daily Mail”, projekti në Amerikë dhe Australi do të anulohet.
Faji? I Geri Halliwell, e cila, sipas medies britanike, nuk ka nevojë për para dhe turneun përtej oqeanit e shikon të vështirë për ta realizuar.
Nëse Victoria Beckham nuk pranoi që në fillim, tani edhe Geri distancohet. Mes vajzave nuk shkonte gjithçka vaj. Mel B foli për një flirt lesbike pikërisht me Halliwell dhe kjo e fundit nuk e mori dhe aq mirë, duke e mohuar kategorikisht.
Por, me sa duket, Geri ndjen shumë mungesën e familjes dhe nuk dëshiron të largohet shumë.
Për fansat që u ekzaltuan pas ribashkimit është një zhgënjim i madh.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED