Beat FM Albania

Sfiduesi i Netflix bëhet me 10 milionë abonentë që në orët e para

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Sot ishte dita e parë që hidhej në treg Disney+, një aplikacion si Netflix që do të ofrojë të gjithë filmat dhe serialët e krijuar nga Disney. Që në orët e para, faqja u bllokua dhe njerëzit e kishin të pamundur ta përdornin. Aplikacioni mori rreth 4 milionë shkarkime në internet, ndërsa abonentët në total […]

The post Sfiduesi i Netflix bëhet me 10 milionë abonentë që në orët e para appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED