Beat FM Albania

Cili është dallimi mes parfumit, kolonjës dhe “Eau de Toilete”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kur janë në një dyqan duke e zgjedhur aromën e preferuar, shumica e njerëzve nuk i kushtojnë vëmendje një lloji të caktuar të parfumit dhe thjesht blejnë çfarë kanë dëshirë. Madje, shumica e njerëzve nuk e dinë se çfarë kuptimi ka fjala “eau fraiche” – transmeton Telegrafi. Gjetja e llojit të duhur të duhur të aromës […]

The post Cili është dallimi mes parfumit, kolonjës dhe “Eau de Toilete” appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED