[ad_1]

Kanye West ka hequr dorë nga të bërit muzikë laike. Reperi është shprehur se që tani e tutje  do të bëjë vetëm muzikë ungjillore. Deklarata e West vjen në prag të lancimit të albumit të tij të ri ‘Jesus is King’. Në Chicago, New York dhe Detroit, ai promovoi albumin i cili nuk përmban fjalë të pahijshme dhe që përfshin shpëtimin fetar. 

Pavarësisht datës 27 shtator për pubikimin e tij, albumi ende nuk mundësohet për fansat. Kjo vonesë është e njëjtë me sgtrategjinë që ai pati për albumet paraardhës ‘The Life of Pablo’ dhe ‘Ye’.

The post Kaney West: ‘Tani vetëm muzikë ungjillore’ appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *