Beat FM Albania

Dhëmbi më i gjatë në botë, 3.7 centimetra

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Libri i Rekordeve Guinness i njohu dentistit Ofenbach për nxjerrjen e një dhëmbi të gjatë 37 milimetrash te një pacient, i cili ankohej për dhimbje. Në të njëjtën kohë, ai dhëmb u regjistrua në libër si dhëmbi më i gjatë i njeriut. Kjo ka ndodhur vitin e kaluar në Mainz, dhe thuhet se tre të […]

The post Dhëmbi më i gjatë në botë, 3.7 centimetra appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED