Beat FM Albania

Dy ikonat e muzikës për herë të parë së bashku në skenë

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Duket se Jennifer Lopez nuk do të ketë të ndalur, Me 2 shkurt 2020, Jennifer Lopez dhe Shakira do të performojnë së bashku gjatë pushimit të ngjarjes më të ndjekur sportive në Amerikë- Super Bowl-in e 54 i cili do të mbahet në Miami. Njoftimi u bë në Twitter të enjten me një seri postimesh […]

The post Dy ikonat e muzikës për herë të parë së bashku në skenë appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED