Beat FM Albania

Ivanka Trump i huton të gjithë, pa reçipeta në mbledhjen e OKB

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Vajza e presidentit të Shteteve të Bashkaura të Amerikës provokon sërish. Ivanka Trump është paraqitur mjaft transparente gjatë mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së në New York. 37-vjeçarja edhe këtë herë “ka harruar” të veshë reçipetat dhe këmisha prej mëndafshi i ka zbuluar asetet e saj.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED