Beat FM Albania

Kanye West vendos rregulla të reja në familje. Jo më…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Zgjimi shpirtëror i Kanye West ka patur ndikimin e vet jo vetëm në albumin e fundit ‘Jezus is King’ por edhe në familjen e tij ku Kanye ka vendosur rregulla të reja. Thuhet se reperi ia ka ndaluar vajzës së tij 6 vjeçare, grimin dhe veshjet e papërshtatshme për moshën.  

Të paktën deri në adoleshencë, North nuk i lejohet të mbajë make- up në fytyrë apo të veshë bluza të shkurtra që i tregojnë barkun zbuluar.

Kjo vjen pasi West i tha bashkëshortes, Kim Kardashian se duhet ta ulë nivelin e joshjes seksuale.

The post Kanye West vendos rregulla të reja në familje. Jo më… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED