Beat FM Albania

“Kënga më e bukur e dekadës”, shpallet ajo që s’na kishte shkuar kurrë në mëndje

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Është shpallur “Kënga më e bukur e dekadës” dhe jo, nuk është “Despacito”. Çmimi nga “Q Awards”, iu dha këngës së Lana Del Rey-t “Video games”.
Kjo këngë u publikua në vitin 2011, por asokohe nuk pati suksesin që ka sot. “Video games” u refuzua nga shtëpitë diskografike për shkak se ishte shumë e gjatë dhe si rrjedhojë e lodhshme për t’u dëgjuar në radio.
Por pas publikimit kjo këngë romantike u bë hit botëror.
Lana Del Rey nuk arriti të ishte e pranishme për të marrë çmimin, por u shpreh e nderuar që është vlerësuar dhe i falenderoi të gjithë për mbështetjen.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED