Beat FM Albania

Kur dashuria nuk njeh as moshë e as gjini!

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Dy gra kanë kurorëzuar dashurinë e tyre.

Julia Zelg, 24- vjeçare në profesion këngërare është martuar  me korrespondenten e politikës, Eileen, 61 vjeç.

Dy bukuroshet janë njohur në rrjetin social “Tinder” dhe që prej takimit të parë nuk janë ndarë më kurrë.

Dyshja u martua në Londër, aty edhe ku jetojnë.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED