Beat FM Albania

NASA: Dielli do të kthehet në një “yll xhuxh”, çfarë pritet të ndodhë (Fotot)

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Astronomët e Nasa-s dolën me një shpjegim se çfarë do të ndodhë me diellin pas 6 miliardë vjetësh, në kohën kur llogarisin se do të shndërrohet në një “yll xhuxh” siç njihet termi astronomik për yjet e vegjël dhe me pak shkëlqim. Nasa përjashton kështu mundësinë që dielli të kthehet në një vrimë të zezë, […]

The post NASA: Dielli do të kthehet në një “yll xhuxh”, çfarë pritet të ndodhë (Fotot) appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED