Beat FM Albania

Netflix blen të drejtat e “Beverly Hills Cop 4” me Eddie Murphyn

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Eddie Murphy do ta përsëritë rolin e detektivit Axel Foley në vazhdimin e katërt të filmit “Beverly Hills Cop”, produksionin e të cilit do ta bëjë Netflix. Paramount kishte planifikuar ta realizonte filmin “Beverly Hills Cop 4”, mirëpo ishte tërhequr në vitin 2016 dhe tash ia ka shitur të drejtat gjigantit të ‘streamingut’. Për herë […]

The post Netflix blen të drejtat e “Beverly Hills Cop 4” me Eddie Murphyn appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED