[ad_1]

Është një nga aktoret më të dashura në Hollyëood por duket se fillesat nuk kanë qenë të lehta për Jennifer Aniston. Aktores së njohur të serialit ‘Friends’ i është dashur të bëjë disa kompromise për të fituar rolet në kinema.

Në librin dedikuar 25 vjetorit të serialit ‘Friends’ , ‘Generation Friends’ thuhet se aktores iu desh të humbte 13.6 kilogramë që të qëndronte në Hollywood, kjo pasi në atë periudhë ajo kishte shtuar si tepër në peshë si rezultat i patateve të skuqura dhe shumë sanduiçëve me majonezë. Vetëm pas ardhjes në formë, Aniston mundi të fitonte më pas, rolin e ‘Rachel’ në serialin e suksesshëm ‘Friends’. 

The post Sakrifica që u desh të bënte Jennifer Aniston, për të luajtur në serialin ‘Friends’ appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *