Beat FM Albania

“Vdiqa për gjumë”, iPhone surprizon me të rejat e fundit

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kompania Apple ka sjellë përditësimin e quajtur iOS 13.2, ku ndër të rejat përfshihen shumë emoji.
Thuhet se janë krijuar 230 figura të reja. Njëra prej tyre është emoji me dorën para që mund të dërgohet në raste kur doni të thoni, “Vdiqa për gjumë, sa më flihet”.
Emojit e tjera përfshijnë kafshë si orangutangu, pelikani dhe flamingo.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED